O nas

Na kratko o naši samoplačniški fizioterapiji.

Pozdravljeni,

ja, Ajda mi je ime, zato je tudi fizioterapija dobila takšno ime. “Nič kaj izvirno” bodo rekli nekateri, vendar ime fizioterapije predstavlja osebo, ki se vam individualno posveti in prisluhne ter se za vas maksimalno zavzame.

Sem diplomirana fizioterapevtka in imam svojo zasebno fizioterapevtsko ambulanto v Mariboru na Šentiljski cesti 37c.

Že kot mlada aktivna športnica sem vedela, da bo moje poslanstvo delati z ljudmi, jim pomagati odpravljati poškodbe in bolezni lokomotornega sistema. Želja se je v celoti uresničila, ko sem dobila dovoljenje za odprtje zasebne ambulante v Mariboru.

Res je, da je moja fizioterapija mlada in pogumna, prav takšna, kakršna sem tudi sama. Že v času opravljanja študijskih obveznosti sem se zavedala, da bo potrebno za preskok na višjo delavno raven potrebno vložiti kar precej časa in truda. Fizioterapija je stroka, kjer se znanja in veščine nenehoma nadgrajujejo, izpopolnjujejo, v glavnem gredo v koraku s časom.

Samoplačniška fizioterapija Maribor

Naročite se na obravnavo.

NAROČITE SE

Moja znanja so uprta predvsem v smer ortopedske medicine, kjer med drugim uporabljam za zdravljenje in diagnostiko znano metodo po Cyriaxu. Velik pomen pozitivnega izida rehabilitacije v svoji ambulanti lahko pripišem tudi zdravljenju mehkotkivnih poškodb in bolezni, kjer kot strokovno usposobljen trigger point terapevt, nudim tudi tovrstno terapijo. Nekatera od znanj sem pridobila tudi v tujini, kjer sem opravila izobraževanje mobilizacije mehkega tkiva s pomočjo instrumentov (IASTM). Specialna znanja obravnave in diagnostike je s pomočjo kliničnih testov za hrbtenico pa sem združila z edinstveno vadbo AntiGravityFitness na visečih svilenih vrečah, t.i. “AntiGravity Hammock”. Ponosno lahko rečem, da sem prva fizioterapevtka v Sloveniji in trenutno tudi še v Evropi, ki uporablja tovrstno vadbo v rehabilitacijske namene.

Fizioterapija ne predstavlja samo zdravljenja s pomočjo manualnih tehnik, katerim dajem sama sicer največji poudarek, temveč tudi posebnih aparaturnih pripomočkov. V svoji ambulanti ponujam pacientom najboljšo možno sodobno aparaturo Tecar ter druge, h katerim prištevam ultrazvočno terapijo, srednje in visoko frekvenčno protibolečinsko elektroterapijo, cupping, IR.

Vljudno vabljeni tudi v samoplačniško fizioterapijo Maribor – Fizioterapija z Ajdo.

Fizioterapija z Ajdo

Lahko se pohvalimo, da smo med prvimi v Mariboru, ki so začeli uporabljati Tecar terapijo. Zelo uspešno jo kombiniramo s trigger point terapijo in kineziološkimi trakovi. Rezultati rehabilitacije izvedene v pravilnih časovnih razmakih so zares fantastični.

NAROČITE SE
Call Now Button