Storitve

Nudimo vam široko izbiro samoplačniških fizioterapevtskih storitev, katere bomo skupaj izbrali glede na vaše potrebe zdravljenja že ob prvem posvetu.

Zasebna fizioterapija Maribor - Fizioterapija z Ajdo
ultrazvok sonofereza
Manualna terapija
Tecar terapija
Individualne vaje s fizioterapevtom
Udarni globinski valovi UGV
Trigger point terapija
Cupping terapija in vakuum
Protibolečinska elektroterapija srednje frekvence
Kinezio taping, kineziološki trakovi
Športna masaža za hitro okrevanje s fizioterapijo
IASTM terapija in mobilizacija mehkega tkiva
AntiGravity fitness

Več kot 100 Google ocen potrjuje zadovoljstvo strank.

 

Več kot 100 ocen zadovoljnih strank.

Zakaj nam ljudje zaupajo:

Fizioterpija z Ajdo je zasebna samoplačniška fizioterapija v Mariboru, kjer niste zgolj številka. Za vas si vzamemo čas in se vam posvetimo 100%. Preskočite čakalne vrste in si omogočite hitro rehabilitacijo.

Individualni
pristop

Temelji našega dela so celostni in individualni pristop s prizadevanjem za vaš pozitivni končni izid rehabilitacije in nadaljno motivacijo za aktivno življenje.

Usposobljenost kadra

Med fizioterapevtsko obravnavo in zdravljenjem vam s predanim delom in dodatnimi sprotnimi izobraževanji pomagamo pri ponovni vzpostavitvi funkcije gibalnega aparata ter lajšanju in odpravljanju bolečin.

Raznolikost storitev

Na voljo so različne fizioterapevtske storitve, vse od manualnih tehnik obravnave mehkih tkiv in manipulacij kostnega sistema, do najnovejših aparatur, ki omogočajo pospešeno celjenje poškodovanih predelov.

Specialna
znanja

S ponosom lahko rečemo, da smo zasebna fizioterapija s specialnimi znanji ortopedske medicine, kjer je fizioterapevt specializiran za klinično testiranje posameznih telesnih segmentov in s tem lažje postavitve diagnoze.

Odpravite dolgotrajne poškodbe in pospešite rehabilitacijo.