Kinezio taping

Kinezio taping pospeši pretok limfe, sprosti pritisk na živčne receptorje in zmanjša bolečino.

Kinezio taping

“Tejpanje”, kot pravimo, je nekakšna nasprotna metoda povijanju.

Pri lepljenju kinezio trakov kože ne stiskamo, temveč jo trakovi le nekoliko privzdignejo ter omogočijo povečan pretok krvi, limfe in hranilnih snovi.

S tem, ko kožo dvignejo sprostijo pritisk na živčne receptorje in posledično je bolečina manjša.

Med drugim trakovi delujejo tudi kot preventiva pred poškodbami, pospešeno delujejo pri okrevanju mišic ter mišice in sklepe podpirajo.

Ali ste o kinezioloških trakovih izvedeli premalo? Več o njih si lahko preberete na mojem BLOGU.

Pridružite se našim zadovoljnim strankam!

Več kot 100 ocen zadovoljnih strank.

Zakaj kinezio taping?

V naši fizioterapiji poleg drugih terapevtskih metod izvajamo tudi kinezio taping, ker s pomočjo posebnih tehnik lepljenja izjemno dobro odpravlja akutna edematozna stanja ter daje podporo strukturam za hitrejše okrevanje.

Torej pospeši pretok limfe, sprosti pritisk na živčne receptorje in zmanjša bolečino.

To je tehnika, ki jo lahko posameznik izvaja tudi doma, vendar je dobro, da lepi trakove na pravi način, sicer le-ti nimajo učinka.

Pospešite rehabilitacijo in zmanjšajte bolečino.

Najpogostejša vprašanja:

Zakaj nam ljudje zaupajo:

Fizioterpija z Ajdo je zasebna samoplačniška fizioterapija v Mariboru, kjer niste zgolj številka. Za vas si vzamemo čas in se vam posvetimo 100%. Preskočite čakalne vrste in si omogočite hitro rehabilitacijo.

Individualni
pristop

Temelji našega dela so celostni in individualni pristop s prizadevanjem za vaš pozitivni končni izid rehabilitacije in nadaljno motivacijo za aktivno življenje.

Usposobljenost kadra

Med fizioterapevtsko obravnavo in zdravljenjem vam s predanim delom in dodatnimi sprotnimi izobraževanji pomagamo pri ponovni vzpostavitvi funkcije gibalnega aparata ter lajšanju in odpravljanju bolečin.

Raznolikost storitev

Na voljo so različne fizioterapevtske storitve, vse od manualnih tehnik obravnave mehkih tkiv in manipulacij kostnega sistema, do najnovejših aparatur, ki omogočajo pospešeno celjenje poškodovanih predelov.

Specialna
znanja

S ponosom lahko rečemo, da smo zasebna fizioterapija s specialnimi znanji ortopedske medicine, kjer je fizioterapevt specializiran za klinično testiranje posameznih telesnih segmentov in s tem lažje postavitve diagnoze.

Več kot 100 Google ocen potrjuje zadovoljstvo strank.

Kje nas najdete

Najdete nas na Šentiljski cesti v Mariboru.
Šentiljska cesta 37c, 2000 Maribor

Kinezio taping pri Fizioterapija z Ajdo