Športna masaža

Športna masaža služi maksimalni pripravljenosti športnika in aktivnega rekreativca, saj sprosti mišično napetost in obnovi strukturne povezave.

Športna masaža

Športna masaža predstavlja “zdravljenje z dotikom” ter se osredotoča na fiziologijo in mišično-kostni sistem. Na splošno je takšna masaža dokaj močna, saj mora priti do sprostitve prenapete mišice.

Cilj športne masaže je obnovitev strukturne povezave in ravnovesja v telesu s sproščanjem napetosti, ki lahko ovirajo gibanje in držo. Deluje na vezivna tkiva, ki so zaradi stalnih ponavljajočih se gibov pri športu ali delu postala trda in neelastična.

Športna masaža obdeluje mišične ovojnice s trenjem in raztezanjem ter tako sprošča celotno telo.

Športna masaža prav tako služi maksimalni pripravljenosti športnika, vrhunskega kot rekreativnega, in ohranjanju športnikove forme na najvišjem nivoju v smislu preprečevanja morebitnih poškodb.

Športna masaža za hitro regeneracijo po naporu

Naročite se na obravnavo.

NAROČITE SE

Zakaj športna masaža?

Športna masaža kakor tudi ostale vrste masaž so cenjene zato, ker prispevajo k dobremu počutju telesa in duha. Ko se v telesu sprosti napetost, izgine tudi obremenjenost, kar vodi v občutke lahkotnosti in sreče.

Naše čustvene spremembe vplivajo na hormonski odziv, do katerega pride prav med masažo. Zmanjša se stresni kortizol in poveča dobri hormon oksitocin.

Kakšne blagodejne učinke vse ima športna masaža?

– Zmanjša otekanja pri mikropoškodbah,
– pospeši krvni obtok,
– odplavlja mlečno kislino iz mišic,
– zmanjša pojav krčev,
– sprošča otrdele mišice,

Športna masaža pri Fizioterapija z Ajdo

Ste tudi vi med tistimi, ki že nekaj časa iščete tisto “tapravo” športno masažo in želite utrujene mišice najbolje možno sprostiti? Naročite se.

NAROČITE SE

Mnenje zadovoljnih strank

Jurij
Rated 5 out of 5

Moja izkušnja je bila zelo pozitivna, zato se tudi vedno z veseljem vrnem, ter Ajdo priporočam vsem prijateljem, ki imajo težave s kakršnimikoli poškodbami. Njeno strokovno svetovanje, prijaznost, kot seveda tudi sama terapija, so na najvišjem nivoju. Nazadnje sva sanirala poškodbo tetive, pri kateri je najbolj pomagala Tecar terapija. Pa tudi udarni globinski valovi so bili uspešen način. Torej, če vas pesti poškodba, vam priporočam obisk. Ne bo vam žal.

Žan Horvat
Rated 5 out of 5

Kronična poškodba se mi vleče že več mesecev. Po različnih prejšnjih terapijah sem čutil samo nominalno spremembo, po terapijah z Ajdo pa imam znatno izboljšanje že po parih seansah. Največja prednost terapije z Ajdo je individualni pristop!

Ines Jeger
Rated 5 out of 5

Zelo zadovoljna nad rehabilitacijo. Gdč. Ajda je zelo strokovno podkovana in se pacientu res posveti. Jaz sem k njej prišla zaradi bolečine v kolenu. Koleno sem težje pokrčila, najbolj pa me je bolelo pri hoji. Razložila mi je, da imam vnetje tetive in, čeprav so bile nekatere vaje rahlo naporne, lahko sedaj po enem tednu normalno hodim, grem po stopnicah in pokrčim koleno, vse brez bolečine. Priporočam res vsakomur. Za povrh je pa še izredno prijazna. Ajda, res hvala!

Kje nas najdete?

Najdete nas na Šentiljski cesti v Mariboru

Šentiljska cesta 37c,
2000 Maribor

Kontakt: 040 166 995

Call Now Button