Športna masaža

Športna masaža služi maksimalni pripravljenosti športnika in aktivnega rekreativca, saj sprosti mišično napetost in obnovi strukturne povezave.

Športna masaža

Športna masaža predstavlja “zdravljenje z dotikom” ter se osredotoča na fiziologijo in mišično-kostni sistem. Na splošno je takšna masaža dokaj močna, saj mora priti do sprostitve prenapete mišice.

Športna masaža za hitro regeneracijo po naporu

Cilj športne masaže je obnovitev strukturne povezave in ravnovesja v telesu s sproščanjem napetosti, ki lahko ovirajo gibanje in držo. Deluje na vezivna tkiva, ki so zaradi stalnih ponavljajočih se gibov pri športu ali delu postala trda in neelastična.

Športna masaža obdeluje mišične ovojnice s trenjem in raztezanjem ter tako sprošča celotno telo.

Športna masaža prav tako služi maksimalni pripravljenosti športnika, vrhunskega kot rekreativnega, in ohranjanju športnikove forme na najvišjem nivoju v smislu preprečevanja morebitnih poškodb.

Pridružite se našim zadovoljnim strankam!

Več kot 100 ocen zadovoljnih strank.

Zakaj športna masaža?

Športna masaža kakor tudi ostale vrste masaž so cenjene zato, ker prispevajo k dobremu počutju telesa in duha. Ko se v telesu sprosti napetost, izgine tudi obremenjenost, kar vodi v občutke lahkotnosti in sreče.

Naše čustvene spremembe vplivajo na hormonski odziv, do katerega pride prav med masažo. Zmanjša se stresni kortizol in poveča dobri hormon oksitocin.

Kakšne blagodejne učinke vse ima športna masaža?

– Zmanjša otekanja pri mikropoškodbah,
– pospeši krvni obtok,
– odplavlja mlečno kislino iz mišic,
– zmanjša pojav krčev,
– sprošča otrdele mišice.

Najpogostejša vprašanja:

Zakaj nam ljudje zaupajo:

Fizioterpija z Ajdo je zasebna samoplačniška fizioterapija v Mariboru, kjer niste zgolj številka. Za vas si vzamemo čas in se vam posvetimo 100%. Preskočite čakalne vrste in si omogočite hitro rehabilitacijo.

Individualni
pristop

Temelji našega dela so celostni in individualni pristop s prizadevanjem za vaš pozitivni končni izid rehabilitacije in nadaljno motivacijo za aktivno življenje.

Usposobljenost kadra

Med fizioterapevtsko obravnavo in zdravljenjem vam s predanim delom in dodatnimi sprotnimi izobraževanji pomagamo pri ponovni vzpostavitvi funkcije gibalnega aparata ter lajšanju in odpravljanju bolečin.

Raznolikost storitev

Na voljo so različne fizioterapevtske storitve, vse od manualnih tehnik obravnave mehkih tkiv in manipulacij kostnega sistema, do najnovejših aparatur, ki omogočajo pospešeno celjenje poškodovanih predelov.

Specialna
znanja

S ponosom lahko rečemo, da smo zasebna fizioterapija s specialnimi znanji ortopedske medicine, kjer je fizioterapevt specializiran za klinično testiranje posameznih telesnih segmentov in s tem lažje postavitve diagnoze.

Več kot 100 Google ocen potrjuje zadovoljstvo strank.

Kje nas najdete

Najdete nas na Šentiljski cesti v Mariboru.
Šentiljska cesta 37c, 2000 Maribor

Športna masaža pri Fizioterapija z Ajdo