Zakaj je samoplačniška fizioterapija pogoj za okrevanje?

Zakaj je samoplačniška fizioterapija pogoj za okrevanje? Ste morda prav vi med tistimi, ki ste se hudo poškodovali, bili operirani in nato poslani domov le s priročnikom vaj? Naj bo to težja poškodba rame, kolena, kolka, zapestja ali pa le bolečina, ki se pojavi nenadoma iz neznanih razlogov in vam povzroča težave pri vsakdanjih opravilih. Vsaka bolečina ali poškodbeno stanje zahteva takojšnjo obravnavo. Prav zato je danes samoplačniška fizioterapija oziroma obisk samoplačniške fizioterapije pogoj za hitro okrevanje.

Ste pripravljeni čakati doma v bolečinah in jemati tablete?

Ali ste vedeli, da se vrtoglavo dolge čakalne dobe za obisk fizioterapije preko delovnega naloga gibljejo vse do 405 dni? Se kdaj vprašate, kolikokrat v življenju zares potrebujete fizioterapijo? Najbrž je zelo nujno ne potrebujete velikokrat.

Samoplačniška fizioterapija brez čakalnih vrst

V razmislek:

Koliko denarja porabite za servisiranje avtomobila ali nakupa drugih nepotrebnih stvari?

Ta članek nastaja v decembrskem mesecu, ko ljudje evforično kupujejo materialne dobrine skoraj tako, kot če bi jim nekdo metal stvari zastonj pod noge. Kartice piskajo na blagajnah, bankovci frčijo.

Za trenutek pomislite.

Bi morda kakšen euro vložili tudi v svoje počutje?

Primer. Nekaj ste si poškodovali, zato ste obiskali osebnega zdravnika ali fiziatra. Brez nadaljnjih pomislekov vam je zdravnik predpisal protivnetna / protibolečinska zdravila, ki imajo število stranskih učinkov na vaše dragoceno telo in zdravje ter vam povedal, da se čimprej prijavite na fizioterapijo.Čas je lahko na vaši strani

Vse lepo in prav. Vendar sledi en velik AMPAK…

Po prejetju delovnega naloga za fizioterapijo se prvo vprašajte, ali lahko s svojim hendikepom oziroma bolečino živite še naslednje 5 – 12 mesecev? Ja, toliko se namreč čaka, da pridete na vrsto tisti, ki imate takšne težave, ki bi jih bilo potrebno obravnavati že včeraj.

Problem je v fizioterapevtskih storitvah

Veste kje tiči največja težava? Mnogi, ki se odločijo, da bodo počakali na fizioterapijo in hrepenijo po izboljšanju, na koncu ne dobijo na koncesijski fizioterapiji nič konkretnega, kar bi zares izboljšalo človekovo zdravstveno stanje v 10 obiskih.

Ne govorimo o slabih fizioterapevtih (le-ti so marsikje izjemni), govorimo o storitvah, ki jih zdravstvo plača. Protibolečinska elektroterapija (tens), nekaj minutk ultrazvočne terapije, tople obloge, včasih magnetoterapija…. res?

Samoplačniška fizioterapija ponuja mnogo več

Manualna terapija je pogosto najpomembnejši del pri samoplačniški fizioterapiji. To je tisto, kar človeku najbolj pomaga. Manualno pomeni delati z rokami. To so zelo redko masaže. Sem spadajo najrazličnejše tehnike manipulacij in mobilizacij, tako trdih kot mehkih struktur v telesu.

Širok izbor različnih tehnik omogoča prilagajanje terapije vsakemu posamezniku na samoplačniški fizioterapiji. Na tak način se lahko posamezno telo različno odzove in temu se v nadaljevanju prilagaja terapijo.

Kombinacija manualnih tehnik (npr. trigger point terapija, prečna frikcija lezij, sklepna mobilizacija) in najsodobnejših aparatur daje človeku možnost, da v minimalnem času povrne popolno funkcijo.

Trigger point terapija na samoplačniški fizioterapiji

Ste že slišali za Tecar terapijo ali za udarne globinske valove ali hypervolt? Več preberite TUKAJ.

Samoplačniška fizioterapija zdravi takoj

Živite le enkrat in ko ste sami s seboj zadovoljni, je tudi življenje okoli vas mnogo lepše. Ne dopustite, da se poškodbe same zacelijo, telo nikoli ne zdravi 100%.

Izberite samoplačniško fizioterapijo takoj ali z minimalno čakalno dobo ter omogočite svojemu telesu hitro okrevanje.

Fizioterapija z Ajdo se vam posveti individualno. Zasebna samoplačniška fizioterapija temelji na celostnem in individualnem pristopu, s prizadevanjem za vaš pozitivni končni izid rehabilitacije in nadaljno motivacijo za aktivno življenje.

4.9/5 - (44 ocen)

Zapišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja